Hozzávalók: |
Elkészítés: |
||||||||
4 vastag szelet filézett pulyka- v. csirkemell, 20 dkg liba (csirke) máj, 5 dkg reszelt ementáli sajt, tojás, liszt, tej, prézli a panírozáshoz, só vagy ételízesítő, zsír |
A megsózott pulykamellekre ´zsebet´ vágunk, és megtöltjük a megmosott, megtisztított libamájjal. A májat ne fűszerezzük, hadd érvényesüljön; inkább a húst sózzuk erőteljesebben, de itt se használjunk más fűszert, megéri. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. FK - Fejlődő tehetségeknek kellemes feladat, de járatlanok is esélyesek. Elkészítése közepesen időigényes.
|